Presentació

Presentació

dilluns, 20 d’abril del 2020

RECEPTES SENSORIALS

Hola, Hola guapíssims i guapíssimes!

Comencem nova setmana, aquest dilluns els i les mestres de l'escola us enviem propostes d'activitats per anar fent desde casa. Recordeu que desde la meva aula també us vaig penjant idees per fer que aquesta situació sigui una mica més portable i divertida per tots i totes.
  Sabeu que he descobert durant aquest confinament? que la cuina de casa té moltes possibilitats, ara que tinc temps estic aprenent a cuinar i la veritat és que relaxa bastant i ens ho passem molt i molt bé.

Avui us porto unes receptes molt divertides, però no per menjar, sinó perquè pogueu  jugar un cop les tingueu llestes, moltes d'elles les podem fer amb coses que trobem per casa i amb colorant alimentari que podeu trobar a qualsevol supermercat. Entre d'altres propostes, podreu trobar plastilina de colors, glaçons de gel de colors, pintura comestible, etc... Els papes i les mames us poden donar un cop de mà i gaudireu una bona estona!

Seguim quedant-nos a casa per combatre el virus. Us trobo molt a faltar, ja queda un dia menys per veure'ns! Cuideu-vos molt i seguim jugant a tope!

Receptes sensorials

Helena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada